PENGETAHUAN UMUM TENTANG FINGO & KENAPA KITA PERLU BERSAMA AMBIL PELUANG

1. Fingo akan membuka sebanyak 15 buah negara di ASIA TENGGARA yangmana jumlah penduduknya sekitar 700 juta.
2. Penggunaan Apps & Online Shopping di ASIA TENGGARA adalah kurang daripada 3 %. Market di ASIA TENGGARA sangat luas untuk FINGO terokai.
3. Fingo adalah dari negara CHINA yang mempunyai kepakaran yang hebat dalam IT, E-Commerce & Marketing.
4. Business Founder adalah terdiri daripada Messi, Jack & Yundong. Mereka bertiga adalah orang terkanan kepada SYARIKAT ALI BABA dibawah pengawasan BOSS JACK MA.
5. Fingo telah bertapak di MALAYSIA dan telah mula beroperasi pada 28/02/2019. Sudah 8 bulan lebih beroperasi dan telah menunjukan PRESTASI yang amat membanggakan.
6. Fingo Malaysia Sdn Bhd yang beribu pejabat di Block A-6-01, Level 8, Menara Uncang Emas, 85, Jalan Loke Yew, 55200 Kuala Lumpur adalah sebuah SYARIKAT yang berdaftar dengan SSM ( Suruhanjaya Syarikat Malaysia ) dibawah penyeliaan KPDN & HEP ( Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna ).

Business Fingo adalah E-Commerce Platform yakni Hypermart atau Hypermall atau Fingo Shopper Rewards Programme yang berkonsepkan S2B2C ( Supply to Business to Customer ).
Fingo tidak perlu ada LESEN. Sebab FINGO bukan MLM tetapi E-Commerce Platform seperti Lazada, Shopee, Ali Baba, Wish, Amazon dan lain-lain.

Fingo adalah LEGAL.
7. Fingo telah buka pasaran di Singapore iaitu pada tanggal 30/06/2019 yang lalu. Dan bakal memperluaskan lagi ke negara jiran seperti Indonesia iaitu pada bulan Januari, 2020 & Thailand iaitu pada Mac, 2020.
8. Target atau sasaran SALES FINGO adalah seperti :-
i) Tahun 2020 : 1 Billion USD.
ii) Tahun 2021 : 3 hingga 5 Billions USD.
iii) Tahun 2025 : 100 Billions USD ke 500 Billions USD.

9. Fingo bukan MLM tetapi Affiliate berkonsepkan E-Commerce yang bakal menjadi sebuah syarikat yang hebat di dunia.
10. Fingo adalah E-Commerce Platform dan bukan MLM. Jadi tidak timbul untuk overpaid commission.